Beste Motorrijschool Den haag

Home » Beste Motorrijschool Den haag

Beste Motorrijschool Den haag

Hier vind je de veel gestelde vragen over het halen van het motorrijbewijs. Wil je meer informatie over motorrijlessen bij Motorrijschool GUL ? Bekijk de voordelen op de pagina over motorrijlessen in Den Haag bij GUL.

Vanaf welke leeftijd mag ik motorrijles nemen?

Tegenwoordig mag je rijles nemen vanaf 17 jaar. Je wordt echter toegelaten tot het praktijkexamen als je de leeftijd van 18 jaar hebt bereikt. je doet dan examen op een lesmotor van de categorie A1.

Moet ik theorie-examen afleggen voor motorrijbewijs (A) als ik al een autorijbewijs heb?

Ja, je moet bij het praktijkexamen verkeersdeelneming een geldig theoriecertificaat A aan de examinator tonen. Je mag wel met een geldig rijbewijs B alvast met de praktijklessen starten en zelfs afrijden voor de bijzondere verrichtingen. Als je het gefaseerde traject volgt middels A1, A2 naar A-onbeperkt. In dat geval doe je alleen theorie-examen voor A1.

Verschilt het theorie-examen voor de motor veel van het theorie-examen voor de auto?

Hoewel veel verkeersregels voor auto en motor hetzelfde zijn, zijn er bij het theorie-examen voor de categorie A diverse vragen die specifiek gericht zijn op het rijden met een motorfiets, zoals de plaats op de weg, het gebruik van de remmen e.d..

Hoeveel punten heb ik nodig om te slagen voor mijn theorie-examen?

Je dient minimaal 44 van de 50 gestelde vragen juist te beantwoorden om te slagen voor dit examen.

 

 

GUL® Motorrijschool Den Haag biedt innovatieve motorrijlessen in Den Haag.
Al 12 jaar lang!

Een motorrijbewijs is vrijheid! Altijd al willen leren hoe je motor kunt rijden? Dan is dit het moment. Jouw motorrijlessen volg je bij dé Gul motorrijschool Den Haag. Een motorrijschool die aan al jouw verwachtingen voldoet en jou helpt om snel en effectief jouw motorrijbewijs te halen in Den Haag.

Anders dan bij andere motorrijscholen in Den Haag

De aanpak die wij bij Motorrijschool Gul in Den Haag gebruiken innovatief te noemen. De motorrijlessen in Den Haag worden namelijk compleet afgestemd op de behoefte van onze cursisten. Je kunt je afvragen: is een motorrijschool zelf niet beter in het inschatten van hoe motorrijlessen het beste ingedeeld kunnen worden? Je hebt daarin gedeeltelijk gelijk en daarom wordt het traject van motorrijlessen bij ons ook opgezet in overleg met jou en een van onze ervaringsdeskundigen. Neem daarom direct contact met ons op en haal jouw motorrijbewijs bij onze motorrijschool in Den Haag!

Motorrijlessen in Den Haag:geheel op jou afgestemd

De motorrijlessen die je in Den Haag bij motorrijschool Gul zou gaan volgen zijn dus niet rechttoe rechtaan motorrijlessen. Het is altijd aan te raden om in de basis een proefles te nemen. Op basis hiervan wordt samen met een van de experts van motorrijschool Gul bepaald wat de beste opties voor jou zijn.

 

Wat kost een rijbewijs halen?

Hieronder hebben we de kosten voor jou op een rijtje gezet.

Kosten motorrijles

De kosten voor een motorrijles kunnen bij elke rijschool anders zijn. De lesprijzen verschillen behoorlijk van elkaar.

Handige vragen om vooraf te stellen aan een rijschool:

  • Is de prijs voor een rijles per uur of betaal ik bijvoorbeeld per 50 minuten of per anderhalf uur?
  • Kan de instructeur van de rijschool in het begin van de rijopleiding inschatten hoeveel rijlessen ik ongeveer nodig heb?
  • Wat betaal ik aan de rijschool voor het motorexamen voertuigbeheersing?
  • Wat betaal ik aan de rijschool voor het motorexamen verkeersdeelneming? En is bij die prijs een les inbegrepen in het uur vóór het examen?

Kosten theorie-examen

Het theorie-examen heeft bij het CBR een vaste prijs van € 33 in 2019. Soms kost het meer:

  • Als je je theorie-examen per post aanvraagt, dan komen er nog verzendkosten bij.
  • Vraagt je rijschool het theorie-examen voor jou aan, houd dan rekening met extra kosten.

Theorie-examen met extra tijd

Een theorie-examen met extra tijd kost € 43,50 in 2019. Dit bestaat uit:

Standaardtarief van €33,00

+

Toeslag bij extra tijd: € 10,50

Als je een dyslexieverklaring hebt, kun je deze toeslag binnen 14 dagen na je examen terugvragen via dit formulier.

Bekijk via de volgende link onze prijzen. Vergelijk ze met andere rijscholen. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze autorijschool en motorrijschool, wat ook blijkt uit ons slagingspercentage. Echter vinden we het nog belangrijker dat jíj overtuigd raakt van de kwaliteit van onze rijlessen. Om deze reden hebben we nog even kort voor je op een rij gezet waarom je zou moeten kiezen voor onze rijschool uit Den Haag. Wij adviseren ook om een proeflesje te nemen en rijschool een beetje vergelijk.

By | 2019-04-03T13:02:07+00:00 april 3rd, 2019|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment