rijbewijs halen den haag

Home » rijbewijs halen den haag

rijbewijs halen den haag

Wat kost rijbewijs halen in Den Haag

Een rijles kost gemiddeld ruim € 41 per uur. Per rijschool kunnen de kosten voor rijlessen verschillen. Dat kan ook te maken hebben met de regio, het type lesauto en de lengte van de rijles. Bij de ene rijschool duurt een rijles één uur, bij de ander bijvoorbeeld 50 minuten of anderhalf uur.

Tips:

 • Kijk goed naar de prijzen die worden genoemd voor een rijopleiding of een rijlespakket. Hoeveel lessen heb je daarvoor? Hoe lang duren die lessen? Hoe is het pakket opgebouwd?
 • Zorg dat je een goed gevoel hebt bij de lesprijs. Lijkt het aanbod te mooi om waar te zijn? Dan is dat vaak ook zo.

Wanneer mag je praktijkexamen auto doen?

Vanaf 17 jaar mag je rijexamen doen bij het CBR. Wel moet je eerst geslaagd zijn voor je theorie. En je moet gezond genoeg zijn verklaard om veilig te kunnen rijden.

Hoeveel kost een theorie-examen auto?

De kosten voor een theorie-examen auto bij het CBR zijn € 33,00 in 2019. Ga voor het reserveren van dat examen altijd naar Mijn CBR. Bij andere websites betaal je namelijk meer. Verder is het mogelijk dat je rijschool het theorie-examen voor jou reserveert; wel betaal je dan vaak voor extra service en administratiekosten.

Voor een theorie-examen in het Engels, een theorie-examen op een avond of in het weekend en een theorie-examen met extra tijd heb je extra kosten. Dat is ook zo bij een individueel begeleid theorie-examen.

 

Kosten voor de Gezondheidsverklaring

De kosten voor een Gezondheidsverklaring bij het CBR zijn € 37,80 in 2019. Dit geld betaal je via de site Mijn CBR. Daar stuur je de Gezondheidsverklaring ook naartoe. Hierna bekijkt het CBR of je gezond genoeg bent om auto te rijden.

Kosten voor de tussentijdse toets

De kosten voor een tussentijdse toets bij het CBR zijn € 108 in 2019. Het geld voor de tussentijdse toets maakt je rijschool voor jou over aan het CBR. Daarnaast betaal jij aan je rijschool een bedrag voor administratiekosten, het gebruik van de lesauto en de aanwezigheid van de instructeur tijdens de toets.

Kosten rijexamen

De kosten voor een rijexamen bij het CBR zijn € 108 in 2019. Het geld voor het examen maakt je rijschool voor jou over aan het CBR. Daarnaast betaal je aan je rijschool een bedrag voor administratiekosten, het gebruik van de lesauto en de aanwezigheid van de instructeur tijdens het examen.

Wat kost een rijbewijs aanvragen?

Een rijbewijs aanvragen kost in 2019 gemiddeld €39,45 exclusief spoedkosten. Daarbij komen nog de kosten voor jouw pasfoto’s, zo’n € 10. Een rijbewijs vraag je aan bij de gemeente. Dat kan vanaf de dag nadat je bent geslaagd voor je rijexamen bij het CBR. Zie de website van je gemeente voor de precieze kosten en de openingstijden voor het aanvragen van je rijbewijs.

Wat kost een rijbewijs halen gemiddeld?

De kosten voor een rijbewijs zijn gemiddeld ruim € 2.300 (volgens CBR-onderzoek onder examenkandidaten 2017). Om het rijbewijs te halen, betaal je aan je rijschool en aan het CBR. De totale kosten hangen af van het aantal rijlessen en het aantal keren dat je examen doet.

Wat kost een rijbewijs halen gemiddeld?

De gemiddelde kosten voor een rijbewijs halen zijn ruim € 2.300. Bij Gul Rijschool Den Haag kan je al je rijbewijs halen voor € 999,-  Rijschool Gul is niet alleen actief als motorrijschool en autorijschool in Den Haag; ook kun je rijlessen volgen in de rest van de regio, zoals Den Haag, ZoetermeerVoorburgRijswijkDelftLeidschendam en héél het Westland!Hieronder hebben we de kosten voor jou op een rijtje gezet.

 • € 1.589,30

  Rijlessen (gemiddeld 38,38 lesuren x gemiddelde lesprijs € 41,41**)

 • € 37,80

  Gezondheidsverklaring CBR

 • € 79,20

  Theorie-examen (gemiddeld 2,4 examens x kosten theorie-examen € 33,00)

 • € 512,00

  Rijexamen (gemiddeld 2 rijexamens x kosten rijexamen € 108 +
  kosten rijschool en 1 rijles vooraf aan examen)

 • € 82,40

  Tussentijdse toets (40% doet een tussentijdse toets, dus gemiddeld 0,4 toetsen x kosten tussentijdse toets €108 + kosten rijschool en 1 rijles vooraf aan toets)

 • € 39,45

  Rijbewijs aanvragen (gemiddeld per gemeente)

 • € 10,00

  Pasfoto’s voor rijbewijs

 • Totaal:
  € 2.350,15

Rijschool Den Haag

Jouw rijbewijs halen bij dé rijschool van Den Haag? Dan ga je naar Rijschool Gul! Bij onze autorijschool en motorrijschool zorgen we ervoor dat je binnen de kortste keren jouw rijbewijs in the pocket hebt! Een eigen oefenterrein, talloze cursussen, rijlessen en andersoortige opleidingen. Kortom, bij onze rijschool in Den Haag weet je zeker dat je jouw rijbewijs zult halen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hieronder verder, of neem gelijk contact op voor een gratis proefles!

Waarom Rijschool Den Haag Gul?

Den Haag heeft talloze rijscholen. Dus waarom zou je voor rijschool Den Haag Gul moeten gaan? Wij zijn van mening dat de resultaten voor zich spreken. Met duizenden geslaagde studenten en een van de hoogste slagingspercentages uit de regio, weet je zeker dat je zult slagen bij Rijschool Gul. Met kwalitatieve rijlessen voor zowel auto, motor als theorie kan bovendien iedereen bij ons terecht. Toch hebben we nog even kort voor je op een rij gezet waarom je voor onze rijschool uit Den Haag moet gaan:

 • Eigen AVB oefenterrein: Op ons AVB oefenterrein voor voertuigbeheersing kan iedere leerling gemakkelijk de fijne kneepjes van het vak eigen maken. Je hebt het terrein voor jezelf, wat vooral voor het begin van jouw rijles prettig is.
 • 4-daagse AVB cursus: Bij onze rijschool in Den Haag is het mogelijk om in 4 dagen jouw autorijbewijs of motorrijbewijs te halen, zelfs als beginner!
 • Kledingruimte: Tijdens motorrijlessen bij onze rijschool in Den Haag zorgen we dat al het materiaal binnen handbereik is. Je hoeft niet zelf motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden.
 • Nieuwste voertuigen: Bij Rijschool Gul Den Haag rijd je enkel in de nieuwste voertuigen. Dit geldt voor de rijlessen voor zowel auto als motor!
 • Garantiepakketten: wil je zeker weten dat je jouw rijbewijs haalt? In dat geval biedt onze rijschool in Den Haag een garantiepakket, zodat de prijs niet onverwachts hoger uit kan vallen. Zak je onverhoopt, dan krijg je een gratis herexamen. Maar wij laten jou natuurlijk in één keer slagen!

Autorijschool Den Haag

Gul is de autorijschool van Den Haag en omstreken. Bij onze autorijschool haal je binnen de kortste keren jouw autorijbewijs. Hierbij ben je vrij in het soort rijles dat je kiest (60, 90 of 120 minuten) en de auto waarin jij rijles krijgt (automaat of schakel). In de proefles wordt jouw niveau in kaart gebracht en wordt er een traject op maat uitgezet. Bij onze autorijschool in Den Haag haal jij jouw autorijbewijs gegarandeerd!

Motorrijschool Den Haag

Gul is ook een motorrijschool in Den Haag. De motoropleiding is het paradepaardje van onze opleiding. Haal de Valentino Rossi in jezelf naar boven op ons oefenterrein en bereid je voor op jouw AVB en AVD. Bij onze motorrijschool heb je de mogelijkheid tot het halen van 3 motorrijbewijzen:

 • A1 (tot 11kW, vanaf 17 jaar)
 • A2 (tot 35kW, vanaf 19 jaar)
 • A (vol vermogen, vanaf 22 jaar)

GUL Motorrijschool Den Haagbiedt innovatieve motorrijlessen in Den Haag.

Al 12 jaar lang!

Een motorrijbewijs is vrijheid! Altijd al willen leren hoe je motor kunt rijden? Dan is dit het moment. Jouw motorrijlessen volg je bij dé Gul motorrijschool Den Haag. Een motorrijschool die aan al jouw verwachtingen voldoet en jou helpt om snel en effectief jouw motorrijbewijs te halen in Den Haag.

Direct jouw rijbewijs halen bij onze rijschool in Den Haag!

Kun jij ook niet langer wachten om zelfstandig achter het stuur te kruipen, en wil je jouw rijbewijs halen bij dé rijschool van Den Haag en omstreken! Dan ga je natuurlijk naar Rijschool Gul! Hier kun je zowel jouw autorijbewijs als jouw motorrijbewijs halen en word je van A tot Z begeleid. Meer weten? Boek een proefles, of neem vrijblijvend contact op met onze rijschool uit Den Haag!

By | 2019-04-03T12:12:39+00:00 april 3rd, 2019|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment