Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Autorijschool Den Haag 2018-10-25T12:48:35+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Home » Autorijschool Den Haag
Tevreden leerlingen

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Hoge beoordelingen

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Hoog aangeschreven

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Autorijschool Den Haag

Heb je eindelijk de leeftijd bereikt waarop je rijlessen kunt volgen bij een professionele autorijschool in Den Haag?

Dan zijn de rijopleidingen van Gul precies wat je zoekt! Met een rijcursus van Gul behaal je snel en gemakkelijk jouw motor- of autorijbewijs. Je krijgt van ons een vaste gekwalificeerde rijinstructeur of rijinstructrice aangewezen die je gedurende jouw autorijlessen begeleidt. Dat kunnen lessen zijn met een auto waarbij je moet schakelen, maar ook een automaat. Wil je ook leren rijden? Start je rijopleiding direct of neem je eerste proefles bij onze autorijschool in Den Haag.

Waarom rijlessen volgen bij Autorijschool Gul?

✔ Eigen oefenterrein ✔ Hoog slagingspercentage ✔ Gratis herexamens ✔ Lessen over? Geld terug! ✔ Betaal in termijnen

Leren autorijden bij onze autorijschool in Den Haag

Autorijschool Gul in Den Haag biedt verschillende soorten rijlessen aan. Zo kan je bij ons je rijbewijs B halen, wat jaarlijks meer dan 200 cursisten doen. Iedereen doet dat op zijn eigen manieren. Sommige zijn snelle leerlingen en andere hebben wat meer tijd nodig. Zo bieden we autorijlessen aan van:

✔60 minuten
✔90 minuten
✔ 120 minuten

Je krijgt hiervoor een comfortabele lesauto die je gedurende jouw opleiding kunt gebruiken. Daarbij ontvang je hoogwaardig lesmateriaal om je voor te bereiden voor het auto theorie examen. Met hulp van onze enthousiaste, goed opgeleide instructeurs zorgen wij voor een hoog slagingspercentage. Je kan daarom zeer snel en in één keer bij onze autorijschool in Den Haag slagen.

Onze autorijschool

Autorijlessen in een automaat

Houd je niet van schakelen? Voor mensen die liever in een automaat rijden biedt onze autorijschool in Den Haag passende lessen aan. Door in een auto te rijden die automatisch voor je schakelt kun je je meer concentreren op het rijden zelf, wat het besturen van het voertuig eenvoudiger maakt. Het kiezen voor een automaat is geheel vrijblijvend. Je kunt namelijk tijdens het nemen van ‘normale’ autorijlessen beslissen of je toch liever wilt overstappen.

Lessen op eigen terrein

Wanneer je voor het eerst een rijopleiding volgt bij een autorijschool in Den Haag, kan dat voor een beginner intimiderend zijn. Daarvoor hebben we een eigen oefenterrein waar je je de beginselen van het autorijden eigen kunt maken. Zo hoef je je niet druk te maken om verkeer en andere factoren die bij rijlessen komen kijken.

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Onze autorijlessen

Betaalbaar en op maat

Wil je jouw motor- of autorijbewijs in korte termijn halen, met hulp van professionele rijinstructeurs? En wil je daarbij niet te veel betalen? Bij autorijschool Gul betaal je alleen voor de lessen die je daadwerkelijk volgt, dus indien je minder tijd nodig hebt om je rijcertificaat te behalen krijg je van ons je geld terug.

Wanneer je bij Gul een lespakket afneemt krijg je er een gratis proefles ter waarde van €35,- bij. Deze duurt 60 minuten. De rijleraar zal na afloop schatten hoe lang je over je cursus zal doen.

Daarnaast kun je kiezen voor autorijlessen op maat, zoals een spoedcursus waar je geen extra kosten voor hoeft te betalen. Ook voor een theoriecursus kun je bij onze autorijschool in Den Haag terecht.

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Laat ons je adviseren

Neem contact op voor persoonlijk advies