Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Rijschool automaat Den Haag 2020-10-21T18:32:48+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Home » Rijschool automaat Den Haag
Tevreden leerlingen

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Hoog beoordeeld

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Hoog aangeschreven

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Rijschool automaat Den Haag

Heb je geen trek in schakelen en wil je bij een rijschool in Den Haag leren omgaan met een automaat?

Dan is Rijschool Gul exact wat je zoekt.

Bij Rijschool Gul in Den Haag kun je in zeer korte tijd een autorijbewijs halen voor een automaat. Daarbij krijg je een vaste rijinstructeur die jou zal begeleiden gedurende jouw rijlessen. Omdat wij met de tijd zijn meegegaan zijn we nu de beste automaat rijschool van de regio Den Haag. Wil je meer weten? Lees dan snel verder of neem gelijk een proefles!

Leren rijden in/op een automaat

Onze rijschool in Den Haag voor automaten biedt vele opties wat betreft rijlessen. We helpen jaarlijks honderden leerlingen aan hun autorijbewijs. Iedere leerling doet dat op zijn of haar eigen tijd, een rijbewijs halen doe je niet in één dag. Zo bieden we lespakketten aan met lessen van:

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

Aan de hand van een eerste proefles met een automaat kan de rijinstructeur bepalen hoeveel tijd je nodig zal hebben om je rijcursus met succes af te ronden. Daarnaast kan je een tussentijdse toets aanvragen om te controleren hoe goed je ervoor staat. Veel mensen ervaren stress wanneer ze hun theorie examen afleggen of in de praktijk moeten afrijden. Een tussentijdse toets volgen voorkomt dit. Je weet dan exact wat je al weet en waar je nog aan kan werken. Hierdoor garandeert onze automaat rijschool één van de hoogste slagingskansen in Den Haag en omstreken.

Automaat rijlessen
Automaat rijlessen

Vrijblijvend rijden met een automaat

Ben je er nog niet over uit of je bij onze rijschool in Den Haag met een automaat wilt rijden of niet dan is dat niet erg. Wanneer je ‘gewone’ autorijlessen bij ons neemt kun je deze vrijblijvend blijven volgen. Op het moment dat je zeker weet dat je wilt overstappen naar een automaat kun je dat onmiddellijk doen. Er worden geen extra kosten voor gerekend. Je stapt over naar rijlessen met een automaat op het moment dat het jou uitkomt.

Rijschool met oefenterrein

Eén van de voordelen van automaat rijschool Gul in Den Haag is dat we beschikken over een eigen oefenterrein. Hierop kun je de fijne kneepjes van het autorijden eigen maken. Voor beginnende bestuurders is zo’n oefenplek ideaal om over de eerste spanning heen te komen. Je hebt dan niet te maken met verkeer en kan je op je gemak aan jouw rijvaardigheden werken volgen. Wil je veilig je eerste ervaringen opdoen met een automaat? Dat kan bij onze rijschool in Den Haag.

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Lessen in een automaat

De rijschool die bij jou past

Bij onze rijschool in Den Haag kun in een automaat je voorbereidingen treffen voor het theorie- en praktijk examen. Dat kan je doen op de manier die bij jou past. Zo kun je een standaard rijopleiding voor een automaat volgen, maar ook een spoedcursus, waar je overigens niet extra voor hoeft te betalen. Het herkansen is bij ons zelfs gratis.

Je kan verder kiezen om in termijnen te betalen. Hierbij hoef je je geen zorgen te maken over eventueel teveel betalen. Wanneer je bijvoorbeeld je certificaat vroegtijdig haalt, komen de auto- of motorrijlessen die nog openstaan te vervallen en krijg je deze vergoed. Je betaalt bij Rijschool Gul dus nooit te veel. Bovendien krijg je bij het afnemen van een lespakket altijd een gratis proefles ter waarde van €35,- (60 minuten). Wat je ook nodig hebt om jouw rijbewijs voor een automaat te halen; onze rijschool in Den Haag zorgt ervoor dat het je lukt voor een betaalbare prijs.

Meer weten over het behalen van uw motorrijbewijs in Den Haag of van Motorrijlessen in Den Haag? Kijk dan naar onze nieuw blogs hierover.

Motorrijbewijs halen in Den haag

Motorrijles Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijlessen Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Laat ons je adviseren

Neem contact op voor persoonlijk advies