Motorrijschool Den Haag 2022-03-03T20:56:50+00:00

.

.

.

.

.

.

.

.

.

GUL Motorrijschool Den Haag
✅ Meer dan 12 jaar gespecialiseerd in motorrijlessen in Den Haag
✅ Motorrijlessen 
in Den Haag op eigen privé oefenterrein
✅ Snel motorrijbewijs behalen in Den Haag
Google Rating 4,8/5 ★★★★★ (350+ reviews)

GUL Motorrijschool Den Haag

Motorrijlessen in Den Haag Op Eigen Privé Oefenterrein UNIEK!

Het voordeel van onze motorrijschool in Den Haag is dat we een eigen oefenterrein hebben waar je je eerste motorrijlessen kunt volgen. Je kunt dan in een veilige setting een begin maken met je rijopleiding tot motorrijder. Zo kun je zonder afleidende factoren als auto’s en ander verkeer je geheel richten tot het besturen van je motorfiets.

Wil je een goede en veilige start maken?

Dan is GUL motorrijschool Den Haag de juiste adres.

Bob Westerman
Bob Westerman
9. December, 2021.
Geverifieerde
Erg tevreden! Binnen 1 maand geslaagd. Heel fijn dat ze een eigen terrein hebben voor AVB.
Charif E
Charif E
8. December, 2021.
Geverifieerde
Superfijne rijschool! Eigen oefenterrein is ideaal, hierdoor snel klaargestoomd voor de AVB en in één keer gehaald. Ook de manier van lesgeven is top, ze doen de oefeningen duidelijk voor en zijn niet te beroerd om samen op de motor te stappen om je te laten voelen hoever je met de motor kunt gaan zonder om te vallen. Daarnaast ook snel klaargestoomd voor de AVD en zijn heel flexibel om snel te lessen. De lessen van Rail waren daarnaast ook gezellig en veel gelachen. Aanrader!
Marlo Brochard
Marlo Brochard
2. December, 2021.
Geverifieerde
Wat een top rijschool!👌🏾 Binnen 3 maanden mijn rijbewijs gehaald vanwege de goede instructies en lessen van deze rijschool! Vooral Dustan en Tarik waren erg goed in het uitleggen waardoor ik het goed en snel begreep. Verder is het terrein en de motoren waarop geoefend wordt erg goed. Echt een aanrader! Veel succes nog!
Lukas Van Der Kramer
Lukas Van Der Kramer
1. December, 2021.
Geverifieerde
Gister geslaagd voor mijn A rijbewijs. Zowel mijn AVB als mijn ADV heb ik in één keer gehaald.Dankzij het enorme oefenterrein, ben je met een paar lessen al klaar voor het AVB examen. Wanneer je moeite hebt met een bepaalde oefening, staat er altijd een rij-instructeur klaar om je te helpen.In mijn geval was dat Dastan! Dastan is een topper. Zijn manier van uitleggen is direct, concreet en laat eigenlijk geen ruimte over voor onduidelijkheid. Hierdoor kan je snel weer verder met oefeningen doen!Voor dat ik bij rijschool Gul reed, had ik een aantal lessen gehad bij rijschool Adrian. Ivm werk kon ik alleen in de avond of op zondag lessen, dat kon bij Adrian niet. Daarnaast moest ik de halve les luisteren naar uitleg nadat ik een oefening had gedaan. Super vervelend.De flexibiliteit bij rijschool Gul is van top niveau. Even appen en het is geregeld. Daarnaast ben je bij Gul ook echt 2 uur aan het rijden. Waar voor je geld dus!Ik raad iedereen aan om naar deze rijschool te gaan.10/10 rating. Vandaar dat ik ook zo'n uitgebreide review heb geschreven, deze mensen verdienen het!
Mark Schwencke
Mark Schwencke
1. December, 2021.
Geverifieerde
2 maanden geleden begonnen met motorrijles bij GUL. Gisteren m’n rijbewijs gehaald 👊 wat ik echt super vond is dat je gedurende de 2 uur rijles ook echt alleen maar aan t rijden bent. Oneindig de oefeningen op hun eigen terrein doen en daarna gelijk de openbare weg op, was gewoon slopend. Maar dat heeft er bij mij wel voor gezorgd dat ‘muscle memory’ er voor zorgt dat ik aan de AVB en AVD echt vol vertrouwen begon en in 1x succesvol afgerond heb. Daarnaast waren mijn instructeur Dastan en Tarig gewoon echte bazen 😎 en is t toch wel jammer dat t alweer voorbij is 😆 … succes mannen 👍
Rawa Moes
Rawa Moes
26. November, 2021.
Geverifieerde
Dastan is een top rij instructeur, heb alle 3 examens in 1x behaald! Bedankt heren voor alles.
Rick Vreeswijk
Rick Vreeswijk
24. November, 2021.
Geverifieerde
Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!
Rico Van dorp
Rico Van dorp
20. November, 2021.
Geverifieerde
Top rijschool! Alles ging lekker vlot terwijl andere rijscholen vaak lange examen data aangaven. Kan het iedereen aanraden.

.

motorrijschool den haag motorrijlessen den haag motorrijbewijs halen den haag

GUL Motorrijschool Den Haag

Ben je er klaar voor en wil je motorrijlessen volgen bij een professionele motorrijschool in Den Haag?

In dat geval is motorijschool GUL de partij die je nodig hebt! Met de motorrijlessen in Den Haag van Gul heb je in een mum van tijd jouw auto- of motorrijbewijs in je broekzak. Je krijgt van ons een vaste opgeleide rijinstructeur of instructrice aangewezen die je door het traject begeleidt. Je kan bij ons je motorrijbewijs behalen voor A1, A2 en A, wat afhankelijk is van je leeftijd, rijervaring en het vermogen van de motor waarop je rijdt. Ook leren rijden op een motorfiets? Begin je rijopleiding bij Gul motorrijschool in Den Haag en neem een proefles.

Motorrijschool Den Haag

Waarom motorrijlessen volgen bij Gul Motorrijschool Den Haag?

 • Al 12 jaar ervaring

 • Lessen Op Onze Eigen Oefenterrein! UNIEK

 • Super snel rijbewijs bahalen

 • Hoog slagingspercentage (85% slaagt in één keer!)

 • De nieuwste motoren

 • Start morgen al met je proefles

 • We Lessen Ook Op Zaterdagen, Zondagen En In De Avonden

Motorrijschool Den Haag
Direct aanmelden bij Rijschool Gul

.

.

Prijzen / Pakketten 

Goud Pakket 20% KORTING

€ 2499€ 1799,-
 • GARANTIE! Slagingskans 95%
 • ✅ AVD examen
 • ✅ AVB exanen
 • ✅ Gelijk examen datum! (Spoed)
 • ✅ 30 uur rijles (60min)

Zilver Pakket 20% KORTING

€ 1799,-€ 1499,-
 • POPULAIR! Slagingskans 80%
 • ✅ AVD examen
 • ✅ AVB examen
 • ✅ Gelijk examen datum! (Spoed)
 • ✅ 20 uur rijles (60 min)

Losse rijlessen

€ 5060 min
 • AVB examen € 200,-
 • AVD examen € 300,-
 • Spoed AVB examen € 300
 • Spoed AVD examen € 500

.

.

Kwalitatieve motorrijlessen

Leren Motorrijden Bij Onze Motorrijschool In Den Haag

Onze motorrijschool in Den Haag biedt cursisten verschillende type rijlessen aan. Naast een rijbewijs voor een auto kun je een certificaat voor je motor behalen op verschillende manieren. Standaard krijg je oefeningen in voertuigbeheersing (AVB). Daarbovenop krijg je voorbereiding op het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Wanneer je minder motorrijlessen dan gepland nodig hebt, krijg je het overschot aan motorlessen terugbetaald.

Nr.1 Motorrijschool Van Den Haag

Enthousiaste en gekwalificeerde rijinstructeur helpt je met het opbouwen van ervaring voor je praktijk examen.
Door ons hoge slagingspercentage kun je bij onze motorrijschool in Den Haag direct en snel in een keer slagen.

 

Motorrijschool Den Haag
Motorrijschool Den Haag

Motorrijlessen in Den Haag op verschillende motoren

Bij Gul motorrijschool in Den Haag kun je op verschillende motoren je motorrijlessen volgen. Er zijn vandaag de dag namelijk 3 verschillende motorrijbewijzen te behalen: A1, A2 en A. Zo is voor A1 het vermogen van de motorfiets maximaal 11kW en ben je minimaal 18 jaar. En voor A2 is dat 35kW en is je leeftijd minimaal 20 jaar. Voor A gelden ingewikkelder regels. Wij vertellen je graag welke regels exact voor welk motorrijbewijs gelden.

Op Maat En Betaalbaar
Motorrijlessen In Den Haag

Onze motorrijschool in Den Haag is niet alleen professioneel, maar ook betaalbaar. Wanneer je een proefles volgt, is dat geheel vrijblijvend. Je krijgt een motorrijles ter waarde van € 50,- voor 60 minuten.  Je kan daarbij in termijnen betalen, maar ook gewoon per les!

Tot zijn we goedkoop in het leveren van spoedcursussen en theoriecursussen.  Neem daarom direct contact met ons op en haal jouw motorrijbewijs bij onze motorrijschool in Den Haag!

.

Bel mij terug!

Neem contact op voor persoonlijk advies