Waarom GUL Rijopledingen?
 • Eigen AVB terrein
 • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
 • Lessen over? Geld terug!
Motorrijschool Den Haag 2018-10-25T12:47:56+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Home » Motorrijschool Den Haag
Tevreden motorleerlingen

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Hoog beoordeeld

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Hoog aangeschreven

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Motorrijschool Den Haag

Ben je er klaar voor en wil je motorrijlessen volgen bij een professionele motorrijschool in Den Haag?

In dat geval is Rijschool GUL de partij die je nodig hebt! Met de rijlessen van Gul heb je in een mum van tijd jouw auto- of motorrijbewijs in je broekzak. Je krijgt van ons een vaste opgeleide rijinstructeur of instructrice aangewezen die je door het traject begeleidt. Je kan bij ons je motorcertificaat behalen voor A1, A2 en A, wat afhankelijk is van je leeftijd, rijervaring en het vermogen van de motor waarop je rijdt. Ook leren rijden op een motorfiets? Begin je rijopleiding bij motorrijschool Gul in Den Haag en neem een proefles.

Waarom rijlessen volgen bij Motorrijschool Gul?

 • De nieuwste motoren (Honda cbf650/ cb500f)
 • Een eigen AVB terrein (voertuigbeheersing oefenterrein)
 • Hoog slagingspercentage (85% slaagt in één keer!)
 • Examengerichte praktijklessen
 • 4- daagse cursus
 • Garantiepakketten: 100% slagen voor je motorrijbewijs!
 • Lessen over? Geld terug!

Leren motorrijden bij onze motorrijschool

Onze motorrijschool in Den Haag biedt cursisten verschillende type rijlessen aan. Naast een rijbewijs voor een auto kun je een certificaat voor je motor behalen op verschillende manieren. Standaard krijg je oefeningen in voertuigbeheersing (AVB). Daarbovenop krijg je voorbereiding op het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Wanneer je minder rijlessen dan gepland nodig hebt, krijg je het overschot aan lessen terugbetaald. Kies bij ons de wijze die het beste bij je past. We bieden lespakketten aan waarvan de duur van een les varieert. Zo kun je motorrijlessen nemen van:

 • 60 minuten
 • 90 minuten
 • 120 minuten

Je rijdt hierbij op de nieuwste Honda CB650F (4 cilinder). Het vertrekpunt van waaruit je leert motorrijden, is de Schalk Burgerstraat 260, 2572 TE in Den Haag. Deze plek is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Je ontvangt lesmateriaal voor het theorie examen en een enthousiaste en gekwalificeerde rijinstructeur helpt je met het opbouwen van ervaring voor je praktijk examen. Door ons hoge slagingspercentage kun je bij onze motorrijschool in Den Haag direct en snel slagen.

Motorrijschool Den Haag

Motorrijlessen op verschillende motoren

Bij motorrijschool Gul in Den Haag kun je op verschillende motoren je rijlessen volgen. Er zijn vandaag de dag namelijk 3 verschillende motorrijbewijzen te behalen: A1, A2 en A. Zo is voor A1 het vermogen van de motorfiets maximaal 11kW en ben je minimaal 18 jaar. En voor A2 is dat 35kW en is je leeftijd minimaal 20 jaar. Voor A gelden ingewikkelder regels. Wij vertellen je graag welke regels exact voor welk motorrijbewijs gelden.

Op eigen terrein lessen volgen

Het voordeel van onze motorrijschool in Den Haag is dat we een eigen oefenterrein hebben waar je je eerste motorrijlessen kunt volgen. Je kunt dan in een veilige setting een begin maken met je rijopleiding tot motorrijder. Zo kun je zonder afleidende factoren als auto’s en ander verkeer je geheel richten tot het besturen van je motorfiets. Wil je een goede en veilige start maken? Doe dat dan bij motorrijschool Gul in Den Haag.

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Kwalitatieve motorrijlessen

Op maat en betaalbaar

Onze motorrijschool in Den Haag is niet alleen professioneel, maar ook betaalbaar. Wanneer je een proefles volgt, is dat geheel vrijblijvend. Je krijgt een motorrijles ter waarde van €35,- voor 60 minuten. Verder kun je na afname van een geheel lespakket een deel van het geld terugkrijgen indien je je cursus vroeg afrondt. Alle lessen die je wel hebt betaald, maar die je niet zal volgen vanwege het met succes behalen van je rijbewijs, krijg je dan van ons vergoed. Je kan daarbij in termijnen betalen, maar ook gewoon per les!

Tot zijn we goedkoop in het leveren van spoedcursussen en theoriecursussen. Je betaalt bij Gul niet meer voor een dergelijke speciale rijopleiding of theoriecursus. Neem daarom direct contact met ons op en haal jouw motorrijbewijs bij onze motorrijschool in Den Haag!

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Laat ons je adviseren

Neem contact op voor persoonlijk advies