Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Over ons 2020-10-21T18:31:08+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Home » Over ons

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Aangeraden door meer dan 500 ouders

De rijschool van de regio

Rijschool Gul is in 2007 ontstaan vanuit de ambitie dat iedereen overal dezelfde rijopleiding verdient. Wij hebben gemerkt dat leerlingen – jong en oud – baat hebben bij een vaste aanpak. Binnen deze vaste aanpak worden de puntjes op de i gezet door middel van kleine, persoonlijke variaties.

Gecertificeerde rijinstructeurs

In de loop der jaren hebben wij diverse rijinstructeurs verzameld en opgeleid, die allen volgens dezelfde methode te werk gaan. De basis hiervan is natuurlijk het beschikken over de juiste diploma’s en certificaten. Deze certificering, gecombineerd met jarenlange ervaring, maakt misschien niet dat we van iedereen een Valentino Rossi of Michael Schumacher kunnen maken. Maar jouw rijexamen halen is een eitje!

Diverse soorten rijlessen

Niet iedereen wil leren rijden in dezelfde Volkswagen Golf met schakelbak. Omdat ieders behoefte nu eenmaal anders ligt, bieden wij daarom niet alleen de ‘standaard’ autorijlessen. Wanneer je jouw rijopleiding bij Rijschool Gul wilt volgen, kun je kiezen uit:

Privé oefenterrein

Niet iedereen wil gelijk de snelweg op en wil eerst wat vaardiger worden achter het stuur. De openbare weg kan vooral in het begin nog vrij intimiderend zijn. Om deze reden heeft Rijschool Gul als enige rijschool in Den Haag een eigen oefenterrein. Dit sluit aan op onze ambitie om iedereen een passende rijopleiding te geven. Geschikt voor beginners, maar ook voor vergevorderde leerlingen die extra aan hun skills willen werken!

We rijden door heel de regio

Wij zijn heilig overtuigd van onze methodes en willen graag dat iedereen in Nederland hiervan kan profiteren. Vooralsnog zijn wij echter vooral nog actief in de regio. Woon jij daarom in de omgeving van Den Haag, Delft, Zoetermeer of het Westland? Dan zoeken wij jou!

Aanpak op maat

Zoals wij hierboven al kort vertelde, is het geven van persoonlijke rijlessen op maat bij ons een must. Alhoewel wij bewezen methodes hebben, willen we het traject graag aansluiten op jouw persoonlijke behoeften en jouw algehele niveau. Hiervoor bieden wij diverse pakketten. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij onze rijschool? Laat je gegevens achter, of neem direct contact op!

Meer weten over het behalen van uw motorrijbewijs in Den Haag of van Motorrijlessen in Den Haag? Kijk dan naar onze nieuw blogs hierover.

Motorrijbewijs halen in Den haag

Motorrijles Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijlessen Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Laat ons je adviseren

Neem contact op voor persoonlijk advies