Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Rijschool Westland 2018-03-20T15:36:22+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Home – Motorrijschool Den Haag

Rijschool Westland

Ben je eraan toe om je rijbewijs te halen en wil je rijlessen volgen bij een professionele rijschool in het Westland?

De rijopleidingen van Rijschool Gul zijn dan precies waar je naar op zoek bent. Je kan zeer snel en met grote zekerheid jouw rijbewijs halen voor zowel de auto als motor. Je krijgt een professionele instructeur aangewezen die jou door het gehele traject heen begeleid. We zijn bovendien een modern bedrijf. Zo geven we ook rijlessen om te leren rijden in een automaat en hebben we een eigen oefenterrein. Dit doen we al voor geruime tijd en zijn daarom in de regio bekend als de beste automaat rijschool in het Westland. Meer informatie? Lees verder of start vandaag nog je rijcursus.

Rijschool Gul geeft rijlessen in heel het Westland. Denk hierbij onder andere aan Monster, Poeldijk, Wateringen, Honselersdijk, Naaldwijk, De Lier en ‘s-Gravenzande.

Auto-rijopleiding in Westland

Onze autorijschool in het Westland levert diverse soorten rijlessen die passen bij ieder type leerling. Op die wijze helpen we op jaarbasis honderden leerlingen aan het begeerde rijbewijs B. Elke cursist heeft zijn of haar eigen tempo. Om die reden bieden we verschillende autorijlessen:

  • 60 minuten

  • 90 minuten

  • 120 minuten

Autorijschool Gul in het Westland staat hoog aangeschreven in de directe omgeving, omdat het slagingspercentage erg hoog is, zowel bij autobestuurders als bij motorrijders. Wij doen er alles aan om dat zo te houden en willen jou daarom ook laten slagen. We geven je daarom een vaste, gekwalificeerde en enthousiaste rijinstructeur of rijinstructrice mee tijdens je autorijlessen. Deze rijleraar helpt je wanneer je stress of angst ervaart, wat heel gewoon is voor de beginnende bestuurder. Je krijgt op die manier het besturen van een voertuig snel onder de knie. Wil je daarom graag met zekerheid je theorie- en praktijkexamen halen voor autorijbewijs B? Meld je dan gauw aan bij onze autorijschool in het Westland.

Rijschool Westland

Motorrijopleiding in Westland

Houd je meer van motorrijden? Onze motorrijschool in het Westland biedt je meerdere opleidingen om bekwaam te worden met een motorfiets. Wanneer je de weg op gaat leer je rijden op een echte Honda CB650F of Honda CB500F. We bieden rijlessen aan voor elk beschikbaar motorrijbewijs (A2, A1 en A).

Samen met een vaste rijleraar leer je diverse vaardigheden op en met de motor. Zo krijg je training in voertuigbeheersing (AVB) en ontvang je alles wat je nodig hebt om je optimaal voor te bereiden op het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Heb je voor jouw motorrijlessen minder tijd nodig dan gedacht dan krijg je van onze motorrijschool in het Westland het verschil vergoed.

Lessen met een automaat

Vind je schakelen vervelend? Rijschool Gul in het Westland biedt naast de gebruikelijke motor- en autorijlessen ook rijopleidingen om te leren rijden in een automaat. Tijdens deze speciale lessen is het gemakkelijker om je focus te houden op het besturen van het voertuig, zonder dat je je druk hoeft te maken over het schakelproces. Je kan bij ons vrijblijvend overstappen naar een automaat indien je je rijlessen bij onze rijschool in het Westland bent begonnen met een ‘gewone’ rijopleiding.

Direct inschrijven voor je eerste rijles

Neem een gratis proefles ter waarde van €35,- (60 minuten) en laat een rijinstructeur inschatten hoe lang je nodig hebt om je cursus af te maken. Wil je direct beginnen? Dan krijg je alsnog een gratis proefles en kun je op jouw gemak je rijlessen bij onze motor- en autorijschool in het Westland volgen.

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Rijlessen Westland

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
020 208 89 99

Wat enkele van onze leerlingen over ons zeggen

Veel leerlingen zijn u voor geweest

Gul is voor motorlessen de beste!

Gul is voor motorlessen de beste! Rail neemt de tijd tot je iets snapt en zet een stapje extra als het lastig gaat. Zo heeft hij in zijn vrije tijd mij nog een extra les gegeven ter voorbereiding op mijn examen. Helemaal super dus!

5 juli 2017

Gul Rijopleidingen

Houd zich aan hun woord Ik heb binnen 3 weken me rijbewijs gehaald zonder problemen voor alles in 1 keer geslaagd en hij komt altijd ze afspraken na en neemt rustig de tijd voor je en tijdens het rijden voel je helemaal op je gemak en hij laat je niet stressen door de portofoon zeker een aanrader

24 oktober 2017

Snel. Motiverend. Taart.

Superrijschool! In 1x mijn motor avb en avd gehaald, zelfs met twee weken eerder afrijden dan gepland. Rail motiveert op een vriendelijke manier en geeft veel tips. Tussendoor en na afloop is er genoeg tijd en ruimte voor vragen en/of theorie. Alle motorkleding is aanwezig op kantoor, wat niet bij elke rijschool het geval is. Motoren rijden prima. Meestal gelest met nog 1 andere leerling, waardoor je veel aandacht krijgt en je rijstijl snel kan verbeteren. Ook zijn er met enige regelmaat hapjes, sandwiches of taart op kantoor

29 juni 2017

Beste rijschool van Nederland

Beste rijschool van Nederland
Rail legt alles goed uit
Elke les was weer leuk een leerzaam

Woensdag 5 Juli 2017

Heb je vragen over Rijlessen?

Bekijk alle veelgestelde vragen of neem direct vrijblijvend contact met ons op

Bekijk alle veelgestelde vragen
020 208 89 99

Laat ons je adviseren

Neem contact op voor persoonlijk advies

Contactgegevens