Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Rijschool Rijswijk 2018-03-20T15:42:40+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Home – Motorrijschool Den Haag

Rijschool Rijswijk

Eindelijk klaar om rijlessen te volgen bij een professionele rijschool in Rijswijk?

De rijopleidingen van Rijschool Gul zijn dan echt wat voor jou. In enkele stappen haal je bij ons jouw motor- of autorijbewijs. Een ervaren rijinstructeur zal je helpen met het opbouwen van je eerste rijervaring. Daarbij wordt er rekening gehouden dat beginnelingen nerveus en gestrest kunnen zijn. We hebben zelfs een oefenrijbaan waar je op je gemak zonder verkeer achter het stuur kunt. Verder kun je bij Rijschool Gul jouw rijlessen volgen in een automaat. Direct een proefles volgen? Schrijf je in een start je rijopleiding bij onze rijschool in Rijswijk.

Autorijden in Rijswijk

Het behalen van het rijbewijs B is voor de meeste leerlingen de reden om bij Rijschool Gul in Rijswijk een lespakket af te nemen. We zijn met onze autorijlessen erg flexibel en bieden verschillende mogelijkheden om te leren autorijden. We bieden cursisten rijlessen van diverse duratie:

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

Je kan op die manier op je eigen tempo je rijopleiding volgen. Daarbij krijg je duidelijk en handig lesmateriaal om je theoretische kennis op te doen. Een enthousiaste rijinstructrice of rijinstructeur helpt je met het opdoen van je rijervaring. Deze rijinstructeur kan inschatten hoe lang je nodig zal hebben om je theorie- en praktijkexamen met succes af te ronden. Daarbovenop kan je een tussentijdse toets en theoriecursus doen om verzekerd te zijn van het slagen voor je theorie- en praktijkexamens. Om deze reden hebben wij als autorijschool in Rijswijk een zeer hoog slagingspercentage.

Rijschool Rijswijk

Motorrijden in Rijswijk

Tevens is Rijschool Gul in Rijswijk de plek waar je kan leren motorrijden. Onze gekwalificeerde rijinstructeurs nemen je mee op pad met een Honda CB650F of Honda CB500F. Daarmee kan je je motorrijervaring opdoen om je motorrijbewijs A2, A1 of A te halen.

We leren je omgaan met een motorfiets tijdens de voertuigbeheersing oefeningen (AVB) en daarbij krijg je tevens de beste voorbereiding om je praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD) succesvol af te leggen. Op die manier kun je snel de weg op als motorrijder bij motorrijschool Gul in Rijswijk.

Rijopleiding in/op een automaat

Onze rijschool in Rijswijk levert hoge kwaliteit rijopleidingen voor mensen die liever in een automaat leren rijden. Schakelen kan intimiderend zijn. Daarom zijn er onze automaat rijlessen, waarbij je jouw focus volledig kan richten op het besturen van een automaat. Mocht je ‘normale’ lessen zijn begonnen en wil je overstappen naar een automaat? Dan kan dat! Bij onze rijschool in Rijswijk kan je vrijblijvend overstappen naar een automatische auto, zonder versnellingsbak.

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Rijlessen Rijswijk

Meteen aanmelden voor rijlessen

Bij Rijschool Gul in Rijswijk krijg je je eerste proefles gratis. Meld je daarom meteen aan en laat je na jouw proefles informeren over de tijd die je nodig zal hebben om je rijbewijs te halen. Denk je minder rijlessen nodig te hebben en heb je te veel betaald? Maak je dan geen zorgen, je krijgt het verschil terugbetaald. Dat maakt onze rijopleidingen betaalbaar en eerlijk. Je kan bij onze rijschool in Rijswijk in termijnen betalen of per les. Meld je daarom direct aan en haal snel je rijbewijs.

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
020 208 89 99

Wat enkele van onze leerlingen over ons zeggen

Veel leerlingen zijn u voor geweest

Gul is voor motorlessen de beste!

Gul is voor motorlessen de beste! Rail neemt de tijd tot je iets snapt en zet een stapje extra als het lastig gaat. Zo heeft hij in zijn vrije tijd mij nog een extra les gegeven ter voorbereiding op mijn examen. Helemaal super dus!

5 juli 2017

Gul Rijopleidingen

Houd zich aan hun woord Ik heb binnen 3 weken me rijbewijs gehaald zonder problemen voor alles in 1 keer geslaagd en hij komt altijd ze afspraken na en neemt rustig de tijd voor je en tijdens het rijden voel je helemaal op je gemak en hij laat je niet stressen door de portofoon zeker een aanrader

24 oktober 2017

Snel. Motiverend. Taart.

Superrijschool! In 1x mijn motor avb en avd gehaald, zelfs met twee weken eerder afrijden dan gepland. Rail motiveert op een vriendelijke manier en geeft veel tips. Tussendoor en na afloop is er genoeg tijd en ruimte voor vragen en/of theorie. Alle motorkleding is aanwezig op kantoor, wat niet bij elke rijschool het geval is. Motoren rijden prima. Meestal gelest met nog 1 andere leerling, waardoor je veel aandacht krijgt en je rijstijl snel kan verbeteren. Ook zijn er met enige regelmaat hapjes, sandwiches of taart op kantoor

29 juni 2017

Beste rijschool van Nederland

Beste rijschool van Nederland
Rail legt alles goed uit
Elke les was weer leuk een leerzaam

Woensdag 5 Juli 2017

Heb je vragen over Rijlessen?

Bekijk alle veelgestelde vragen of neem direct vrijblijvend contact met ons op

Bekijk alle veelgestelde vragen
020 208 89 99

Laat ons je adviseren

Neem contact op voor persoonlijk advies

Contactgegevens