Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Motorrijschool Delft 2020-10-21T18:44:09+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Home » Rijschool Delft » Motorrijschool Delft
Tevreden leerlingen

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Hoog beoordeeld

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Hoog aangeschreven

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Motorrijschool Delft

Wil je graag beginnen met motorrijlessen op een professionele motorrijschool in Delft?

Bij onze rijschool in Delft heb je de meest effectieve rijopleidingen in de regio. Onder leiding van een vaste, gecertificeerde rijinstructeur of rijinstructrice kan je snel en betrouwbaar jouw motorrijbewijs halen. Je krijgt alles te weten over hoe te handelen met een motorfiets in het verkeer en krijgt daarbij ondersteuning voor je theorie- en praktijkexamen.

Voel jij je onzeker tijdens het motorrijden? Dan is er de optie om je eerste motorrijlessen te volgen op ons oefenterrein. Wil je ook jouw rijbewijs halen? Meld je dan nu aan bij onze motorrijschool in Delft en ontvang een gratis proefrit.

Leren motorrijden in Delft

Elke leerling leert op zijn of haar eigen tempo bij Gul motorrijschool in Delft. De een neemt graag een spoedcursus, de ander volgt liever één motorrijles in de week. Wat ook jouw wensen hieromtrent zijn, door deze flexibele leermethode doe je jouw rijopleiding wanneer het jou uitkomt. Je kan onder andere kiezen uit lestijden van:

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

Als aanvulling hierop leveren wij een toepasselijke theoriecursus, waarmee je ijzersterk in jouw schoenen komt te staan. Door daarnaast een tussentijdse toets af te leggen weet je exact weet je sterke en zwakke punten zijn. Zo ga je goed voorbereid het theorie- en praktijkexamen tegemoet. Leerlingen die motorrijlessen en aanvullende hulp nemen bij onze motorrijschool in Delft slagen hierdoor vaak in één keer.

Motorrijschool Delft

Rijden op verschillende motoren

Voor het motorrijbewijs bestaan verschillende klassen. Motorrijschool Gul in Delft biedt rijopleidingen voor alle drie de rijbewijzen (A2, A1 en A). Hierbij neem je motorrijlessen op een Honda CB500F of Honda CB650F.

Je krijgt voertuigbeheersing oefeningen (AVB) en in het verlengde daarvan een optimale voorbereiding voor jouw komende praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Zo ben je uiteindelijk volledig vaardig in het besturen van een motorfiets bij onze motorrijschool in Delft.

Oefenlocatie motorrijschool

Volg je jouw motorrijlessen het liefst op een rustige locatie? Bij motorrijschool Gul in Delft kan je de eerste rijlessen op een oefenlocatie volgen. Zo kan je stap voor stap rijervaring met een motor opdoen om vervolgens in de praktijk jouw rijvaardigheid aan te scherpen. Ons oefenterrein is zeer geschikt voor mensen met angst om te rijden of personen die onzeker zijn over hun vaardigheid in het verkeer.

Meer weten over het behalen van uw motorrijbewijs in Den Haag of van Motorrijlessen in Den Haag? Kijk dan naar onze nieuw blogs hierover.

Motorrijbewijs halen in Den haag

Motorrijles Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijlessen Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Motorrijlessen Delft

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Laat ons je adviseren

Neem contact op voor persoonlijk advies