Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Rijschool Delfgauw 2020-10-21T18:42:10+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Home » Rijschool Delft » Rijschool Delfgauw
Tevreden leerlingen

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Hoog beoordeeld

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Hoog aangeschreven

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Rijschool Delfgauw

Ook behoefte om je rijbewijs te halen? En doe je dat graag op een professionele rijschool in Delfgauw?

Rijschool Gul in Delfgauw heeft dan exact wat je zoekt. Onze motor- en autorijopleidingen bieden alles wat je nodig hebt om snel en met zekerheid jouw rijbewijs eigen te maken. Een vakbekwame en enthousiaste rijleraar of rijlerares doorloopt met jouw alle stappen om jou te laten slagen voor het theorie- en praktijkexamen.

Ben je onzeker of vind je rijden voor de eerste keer eng? Dan is er ons eigen oefenterrein waar je in alle rust de beginselen van het auto- of motorrijden kan leren. Meer weten of direct een start maken met een gratis proefrit bij rijschool Gul in Delfgauw? Lees dan verder en meld je gelijk aan!

Rijschool Gul is niet alleen actief in Delfgauw, maar ook in Delft en omringende gemeenten als Den Hoorn.

Autorijlessen Delfgauw

Elk individu leert op zijn of haar eigen wijze. Bij onze autorijschool in Delfgauw neem je autorijlessen die aansluiten op jouw wensen. Zo kan je ervoor kiezen om een spoedcursus te nemen om het rijbewijs B te halen, maar is het ook mogelijk om eens per week een autorijles te volgen. De lesduur kan je ook zelf bepalen. Zo bieden wij rijlessen aan van:

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

Daarbovenop is het mogelijk om een theoriecursus te doen die je geheel klaarstoomt voor het theorie-examen. Een aanvullende tussentijdse toets om je huidige rijvaardigheid te meten laat je kennen wat je goed kent en waar je op kan verbeteren op je rijkunsten. Op die manier is slagen voor het autorijbewijs erg gemakkelijk. De cursisten die jou voorgingen zijn allemaal geslaagd en vaak in slechts één poging door de flexibele leermethode van autorijschool Gul in Delfgauw.

Rijlessen
Rijschool Delfgauw

Motorrijlessen Delfgauw

Houd je er meer van om op een motor te zitten? Met de motorrijopleiding van onze motorrijschool in Delfgauw kan je die gedachte waar maken. Leer een motorfiets te beheersen onder begeleiding van een vaste en goed opgeleide rijinstructeur. Je gaat de weg op met een echte Honda CB650F of Honda CB500F.

Daarbij wordt je onderwezen met voertuigbeheersing oefeningen (AVB) en zal je optimaal getraind worden voor het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Uiteindelijk ben je gereed om, dankzij motorrijschool Gul in Delfgauw, een van de drie motorrijbewijzen (A, A1 of A2) te halen.

Met een automaat leren rijden

Indien je liever met een automaat op weg gaat zit je goed bij onze automaat rijschool in Delfgauw. We leveren speciale rijopleidingen voor leerlingen die liever niet schakelen tijdens het sturen. Zonder te hoeven schakelen houd je tijd en aandacht over voor het verkeer. Voor overstappers is het overigens mogelijk om bij rijschool Gul in Delfgauw zonder problemen of onkosten te wisselen van ‘gewone’ rijlessen naar rijlessen met een automaat.

Meer weten over het behalen van uw motorrijbewijs in Den Haag of van Motorrijlessen in Den Haag? Kijk dan naar onze nieuw blogs hierover.

Motorrijbewijs halen in Den haag

Motorrijles Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijlessen Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Rijinstructeurs

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Laat ons je adviseren

Neem contact op voor persoonlijk advies