Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Autorijschool Leidschendam 2018-10-25T12:54:13+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Home » Rijschool Leidschendam » Autorijschool Leidschendam
Tevreden leerlingen

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Hoog beoordeeld

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Hoog aangeschreven

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Autorijschool Leidschendam

Ben je er helemaal klaar voor om je eerste rijlessen te nemen bij een professionele autorijschool in Leidschendam?

Dan zit je helemaal goed bij rijschool Gul in Leidschendam. Met onze rijopleidingen behalen leerlingen in zeer korte tijd hun rijbewijs B. Door de professionaliteit en het enthousiasme van onze rijinstructeurs en rijinstructrices blijven leerlingen gemotiveerd en halen ze met gemak het theorie- en praktijkexamen.

Mocht je zo nu en dan last hebben van rijangst of examenvrees? Geen nood, je kan gebruik maken van ons handige oefenterrein waarop ieder zonder stress kan leren autorijden. Meer weten of gelijk starten? Schrijf je dan in voor onze gratis proefrit van onze autorijschool in Leidschendam.

Autorijles nemen in Leidschendam

Ieder persoon is anders en is op andere tijden beschikbaar. Daarom heeft onze autorijschool in Leidschendam een flexibele lesmethode die leerlingen een zeer hoog slagingspercentage geeft. Elke cursist kiest zijn of haar eigen tijden voor de autorijlessen en bepaalt hoe lang deze duren. Zo leveren we autorijlessen van:

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

Deze rijlessen kunnen aangevuld worden met een theoriecursus van onze rijschool in Leidschendam om goed voorbereid te zijn op het theorie-examen. Een tussentijdse toets geeft je daarbovenop genoeg inzicht om erachter te komen wat je al goed kent en waar je nog voor moet leren om in één keer te slagen voor jouw autorijbewijs. Door flexibiliteit en deze aanvullende cursussen heeft autorijschool Gul zo’n hoge slagingskans onder afrijdende leerlingen.

Autorijschool Leidschendam

Autorijles volgen in een automaat

Rijd je liever in een automaat? Je kan bij onze autorijschool in Leidschendam onze speciale rijopleiding volgen om te leren autorijden in een automaat. Het voordeel dat een automatische auto geeft is dat je jouw aandacht niet hoeft te richten op het schakelen en dat je al je concentratie kan gebruiken om te sturen en te letten op het verkeer. Wil je overigens van een ‘gewone’ rijopleiding wisselen naar autorijlessen met een automaat? Dan kan dat vrijblijvend en zonder problemen bij autorijschool Gul in Leidschendam.

Oefenterrein van onze autorijschool

Leer je autorijden het liefst rustig aan? Bij onze autorijschool in Leidschendam kan je gebruik maken van ons handige oefenterrein om je de basisvaardigheden van het autorijden eigen te maken. Zonder stress of verkeer om je af te leiden kun je over enige rijangst of onzekerheid heen komen. Wil je dus je eerste rijervaringen in alle rust volgen? Dan doe je dat bij autorijschool Gul in Leidschendam!

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Autorijlessen Leidschendam

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Laat ons je adviseren

Neem contact op voor persoonlijk advies