Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Motorrijschool Leidschendam 2020-10-21T18:46:06+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Home » Rijschool Leidschendam » Motorrijschool Leidschendam

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Motorrijschool Leidschendam

Heb je eindelijk de geschikte leeftijd bereikt om bij een professionele motorrijschool in Leidschendam te volgen?

Dan zijn de rijopleidingen van onze rijschool in Leidschendam perfect om jouw motorrijbewijs te halen. Gedurende onze rijcursus krijg je professionele begeleiding van een vaste, gekwalificeerde rijinstructeur die je helpt om in één keer voor je theorie- en praktijkexamen te slagen. Door onze manier van lesgeven hebben onze leerlingen een bijzonder hoge slagingskans en met de extra cursussen die we daarbij leveren, heb jij jouw rijbewijs zo in je broekzak.

Daarnaast kan je handig gebruik maken van ons eigen oefenterrein om je eerste motorrijlessen te volgen. Met name voor mensen die last hebben van rijangst, of problemen ondervinden met de basishandelingen, is dit uiterst bruikbaar. Wil je direct starten of wil je eerst een gratis proefles uitproberen? Meld je dan meteen aan bij onze motorrijschool in Leidschendam.

In Leidschendam motorrijlessen volgen

Je kan je motorrijlessen bij onze motorrijschool in Leidschendam op verschillende wijzen volgen. Elke leerling geeft zijn of haar eigen wensen aan wat betreft de lengte van de motorrijlessen en het tijdstip. Zo kan iedereen de rijopleidingen op eigen tempo volgen. We bieden bijvoorbeeld rijlessen aan van:

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

Om je rijervaring op te doen rijd je bij onze rijschool in Leidschendam op een echte Honda CB650F of Honda CB500F. Je training houdt onder andere voertuigbeheersing oefeningen (AVB) in om volledige controle over jouw motorfiets te krijgen. Daarbij ontvang je een complete voorbereiding op het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Op deze manier heb je in korte tijd je motorrijbewijs (A2, A1, A) gehaald.

Hier kan je een theoriecursus en tussentijdse toets als aanvulling erbij nemen ter voorbereiding op het theorie- en praktijkexamen. Je bent op die manier verzekerd voor het behalen van het theoretische en praktijkgerichte deel van jouw motorrijopleiding bij rijschool Gul in Leidschendam.

Motorrijschool Leidschendam

Motorrijlessen op oefenterrein

Volg je motorrijlessen liever in alle rust? Dan kan je bij onze motorrijschool in Leidschendam jouw rijvaardigheid verbeteren op ons eigen oefenterrein. Handig indien je angst of stress hebt om voor het eerst te rijden. Op ons oefenterrein kan je op een veilige en rustige locatie jouw eerste motorrijlessen bij motorrijschool Gul in Leidschendam volgen.

 

Meer weten over het behalen van uw motorrijbewijs in Den Haag of van Motorrijlessen in Den Haag? Kijk dan naar onze nieuw blogs hierover.

Motorrijbewijs halen in Den haag

Motorrijles Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijlessen Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Motorrijlessen Leidschendam

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Laat ons je adviseren

Neem contact op voor persoonlijk advies