Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Motorrijschool Rijswijk 2020-10-21T18:49:14+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Home » Rijschool Rijswijk » Motorrijschool Rijswijk

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Motorrijschool Rijswijk

Oud genoeg om motorrijlessen te volgen bij een professionele motorrijschool in Rijswijk?

Met de motorrijopleidingen van onze rijschool in Rijswijk kan je in afzienbare tijd je rijbewijs halen. Onder leiding van een vaste, ervaren rijinstructeur maak jij je het motor rijden eigen, om als bekwame motorrijder de weg op te gaan.

Mocht je enige onzekerheid hebben over je rijvaardigheid tijdens je eerste motorrijlessen dan kan je op ons eigen oefenterrein de benodigde rijervaring opdoen om daar overheen te komen. Meer weten? Lees door of neem een gratis proefrit bij onze motorrijschool in Rijswijk.

Motorrijlessen in Rijswijk

Motorrijlessen nemen doet ieder op zijn of haar eigen manier. Bij motorrijschool Gul in Rijswijk vul je jouw eigen tijden zelf in. Je bepaalt hoe lang de motorrijlessen duren, hoe intens de rijcursus is en hoe snel jij jouw motorrijbewijs wilt halen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze in lestijden van:

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

Jouw motorrijlessen volg je bij onze motorrijschool op een Honda CB650F of Honda CB500F. Daarmee doe je alle benodigde rijervaring op om te slagen voor je examens. Zo zal je voertuigbeheersing oefeningen (AVB) doen en wordt je volledig opgeleid om te slagen voor het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Je kan dan een van de drie beschikbare motorrijbewijzen (A2, A1 of A) verdienen.

Hierbij kan je nog aanvullende cursussen nemen om werkelijk op alles voorbereid te zijn. Er is bijvoorbeeld een theoriecursus om met zekerheid te slagen voor het theoretische examen. En er is de mogelijkheid om een tussentijdse toets te doen om te zien in hoeverre je ervoor staat. Alle leerlingen die deze aanvullende cursussen hebben genomen, zijn in slechts één poging geslaagd. Jouw motorrijles volg je daarom bij Rijschool Gul in Rijswijk.

Motorrijschool Rijswijk

Motorrijlessen op eigen terrein

Je kan jouw motorrijlessen bij onze motorrijschool in Rijswijk volgen op ons eigen oefenterrein. In een veilige en vertrouwde omgeving doe je dan jouw eerste rijervaringen op. Uitstekend dus wanneer je nog niet helemaal zeker bent van je eigen rijkunsten of wanneer je last hebt van rijangst.

Meer weten over het behalen van uw motorrijbewijs in Den Haag of van Motorrijlessen in Den Haag? Kijk dan naar onze nieuw blogs hierover.

Motorrijbewijs halen in Den haag

Motorrijles Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijlessen Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Motorrijlessen Rijswijk

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Bel mij terug!

Neem contact op voor persoonlijk advies