Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Motorrijschool Voorburg 2020-10-21T19:10:19+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Home – Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Voorburg

Heb je eindelijk de leeftijd bereikt om bij een professionele motorrijschool in Voorburg jouw rijlessen te nemen?

In dat geval heeft onze rijschool in Voorburg de perfecte rijopleidingen voor jou. Door onze flexibele lesmethode kan je in zeer beperkte tijd jouw motorrijbewijs halen. Je krijgt een vaste en goed opgeleide rijinstructeur aangewezen, die je gedurende de hele rijcursus opleidt en ondersteunt tot jij je examens hebt behaald.

Verder kan je motorrijlessen volgen op ons eigen oefenterrein, waar je de kneepjes van het motorrijden eigen kunt maken. Wil je gelijk starten of wil je een gratis proefles uitproberen? Schrijf je dan meteen in bij onze motorrijschool in Voorburg.

Leer motorrijden in Voorburg

Voor de echte motorliefhebber zijn er de rijopleidingen van onze motorrijschool om je tot een bekwaam motorrijder op te leiden. Je leert motorrijden op een Honda CB650F of Honda CB500F en krijgt daarbij de professionele ondersteuning van een rijinstructeur of rijinstructrice met wie je samen de weg op gaat. De lesuren kan je zelf bepalen en hebben een duur van:

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

De type rijbewijzen die je bij ons kan halen zijn motorrijbewijs A2, A1 en A. Hiervoor moet je jouw motorfiets kunnen beheersen volgens de voertuigbeheersing oefeningen (AVB) en krijg je daarnaast een optimale opleiding van onze motorrijschool in Voorburg om te slagen voor het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD).

Aanvullend hierop zijn er nog extra motorcursussen die je kan volgen. Wil je met zekerheid slagen voor het theorie- examen? Dan is er de theoriecursus beschikbaar om je theoretische kennis aan te scherpen. Daarbij kan je een tussentijdse test af laten nemen waarmee je een goed beeld krijgt van hoe je er op dat moment voor staat. Onze motorrijschool in Voorburg heeft onder andere een zeer hoog slagingspercentage vanwege deze aanvullende lessen.

Motorrijschool Voorburg

Motorrijschool met oefenlocatie

Wil je op je gemak leren motorrijden? Onze motorrijschool in Voorburg heeft een eigen oefenlocatie tot zijn beschikking, waar beginnende cursisten de eerste ervaringen op kunnen doen met een motor. Een dergelijke oefenplek is erg handig indien een leerling te kampen heeft met rijangst of stress. Zonder verkeer en in een veilige omgeving kan men dan de eerste rijlessen bij motorrijschool Gul in Voorburg volgen.

Meer weten over het behalen van uw motorrijbewijs in Den Haag of van Motorrijlessen in Den Haag? Kijk dan naar onze nieuw blogs hierover.

Motorrijbewijs halen in Den haag

Motorrijles Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijlessen Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Motorrijlessen Voorburg

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
020 208 89 99

Wat enkele van onze leerlingen over ons zeggen

Veel leerlingen zijn u voor geweest

Gul is voor motorlessen de beste!

Gul is voor motorlessen de beste! Rail neemt de tijd tot je iets snapt en zet een stapje extra als het lastig gaat. Zo heeft hij in zijn vrije tijd mij nog een extra les gegeven ter voorbereiding op mijn examen. Helemaal super dus!

5 juli 2017

Gul Rijopleidingen

Houd zich aan hun woord Ik heb binnen 3 weken me rijbewijs gehaald zonder problemen voor alles in 1 keer geslaagd en hij komt altijd ze afspraken na en neemt rustig de tijd voor je en tijdens het rijden voel je helemaal op je gemak en hij laat je niet stressen door de portofoon zeker een aanrader

24 oktober 2017

Snel. Motiverend. Taart.

Superrijschool! In 1x mijn motor avb en avd gehaald, zelfs met twee weken eerder afrijden dan gepland. Rail motiveert op een vriendelijke manier en geeft veel tips. Tussendoor en na afloop is er genoeg tijd en ruimte voor vragen en/of theorie. Alle motorkleding is aanwezig op kantoor, wat niet bij elke rijschool het geval is. Motoren rijden prima. Meestal gelest met nog 1 andere leerling, waardoor je veel aandacht krijgt en je rijstijl snel kan verbeteren. Ook zijn er met enige regelmaat hapjes, sandwiches of taart op kantoor

29 juni 2017

Beste rijschool van Nederland

Beste rijschool van Nederland
Rail legt alles goed uit
Elke les was weer leuk een leerzaam

Woensdag 5 Juli 2017

Heb je vragen over Rijlessen?

Bekijk alle veelgestelde vragen of neem direct vrijblijvend contact met ons op

Bekijk alle veelgestelde vragen
020 208 89 99

Bel mij terug!

Neem contact op voor persoonlijk advies

Contactgegevens