Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Motorrijschool Westland 2018-10-25T13:00:43+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Home » Rijschool Westland » Motorrijschool Westland

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Motorrijschool Westland

Is de tijd aangebroken dat je motorrijlessen wilt krijgen op een professionele motorrijschool in het Westland?

Voor gedreven leerlingen bieden wij passende rijopleidingen aan op onze rijschool. Met onze motorrijopleiding kan je in een zeer kort tijdbestek enorme sprongen maken in je rijervaring en haal je je theorie- en praktijkexamen met het grootste gemak. Een enthousiaste en goed opgeleide rijinstructeur doorloopt het leertraject samen met jou. Heb je rijangst? Geen nood. Op ons oefenterrein kan je in alle rust leren motorrijden. Wil je meer weten over onze motorrijschool in het Westland? Lees dan verder of meld je direct aan!

Motorrijlessen bij onze rijschool

Op onze motorrijschool voor regio Westland volg je jouw motorrijlessen in je eigen tempo. Jij bepaalt hoe vaak per week je rijlessen neemt en of je een spoedcursus neemt. Al onze leerlingen zijn verschillend en daarom hebben we zo’n flexibele lesmethode. Je kan onder andere de duur van de motorrijlessen bepalen. Je kan kiezen uit lessen van:

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

Tijdens deze ritten rij je samen met een ervaren rijinstructeur of rijinstructrice en krijg je ondersteuning om je praktijkexamen succesvol af te ronden. Je kan daarnaast ook kiezen voor een extra theoriecursus om met zekerheid het theoretische deel van je motorrijopleiding te halen. Leerlingen die hiervoor kozen hebben een zeer hoge slagingskans en hebben hun rijbewijs vaak na één examen al in hun bezit. Dan kan men nog een tussentijdse toetsing laten doen om een goed beeld te krijgen hoe je ervoor staat. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat je bij motorrijschool Gul in het Westland in zeer korte tijd je motorcertificaat behaalt.

Motorrijschool Westland

Rijden met diverse motoren in Westland

Tijdens de motorrijlessen van onze motorrijschool in het Westland rijd je een op een Honda CB500F of een Honda CB650F (4 cilinder). Er zijn verschillende motorrijbewijzen die je kan halen. Deze zijn afhankelijk van de motorfiets en jouw leeftijd. We kennen het rijbewijs A2, A1 en A.

Om voor het examen te slagen heb je rijervaring nodig, maar ook toegespitste oefeningen. Zo krijg je gedurende je rijopleiding training in voertuigbeheersing (AVB) en een goede voorbereiding op het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). Zo word je in een mum van tijd klaargestoomd door motorrijschool Gul in het Westland.

Motorrijles op een oefenterrein

Heb je tijd nodig om in te komen? Met het oefenterrein van onze motorrijschool in het Westland wordt je motorrijles zeer gemakkelijk gemaakt. Zonder verkeer kan je op je gemak de fijne kneepjes van het motorrijden onder de knie krijgen. Dit is ideaal voor cursisten die zich gestrest of ongemakkelijk voelen bij de eerste motorrijlessen.

Direct inschrijven bij onze motorrijschool

Bij onze motorrijschool in het Westland kan je je direct inschrijven en krijg je jouw eerste rijervaring als proefles cadeau. Ook als je nog niet ingeschreven bent kan je je aanmelden voor een proefles ter waarde van €35,-. Een rijinstructeur begeleidt je dan gedurende 60 minuten en geeft je na afloop een advies op maat.

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Motorrijlessen Westland

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Bel mij terug!

Neem contact op voor persoonlijk advies