Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Rijschool De Lier 2018-10-25T13:01:52+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Home » Rijschool Westland » Rijschool De Lier

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Rijschool De Lier

Ben je inmiddels bevoegd om een rijopleiding te volgen en wil je dat graag bij een professionele rijschool in De Lier?

In dat geval hoef je niet verder te zoeken. Rijschool Gul in De Lier biedt kwaliteit rijopleidingen aan om betrouwbaar en snel jouw motor- of autorijbewijs te verdienen. Tijdens de rijlessen krijg je een vaste en goed opgeleide rijinstructeur of rijinstructrice mee die je ondersteunt en onderwijst.

Heb je last van rijangsten of examenvrees? Leer dan rijden op ons eigen oefenterrein waar je in alle rust een begin kan maken aan jouw rijvaardigheid. Meer weten of gelijk beginnen met een gratis proefles bij onze rijschool in De Lier? Lees dan verder of schrijf je gauw in!

Rijschool Gul is niet alleen werkzaam in De Lier, maar ook in de rest van het Westland. Denk hierbij aan onder andere Monster, Poeldijk, Wateringen, Honselersdijk, Naaldwijk en ‘s-Gravenzande.

Autorijschool De Lier

Wij bieden als autorijschool in regio De Lier autorijlessen aan die passen in het rooster van de cursist. Je kan zelf kiezen hoe snel je de autorijopleiding wilt doorlopen en hoe intens de begeleiding daarbij is. Als voorbeeld kan je je aanmelden voor onze spoedcursus om het rijbewijs B te halen, maar kan je tevens autorijlessen nemen waarbij je slechts eenmaal per week onderricht volgt. De lesduur waar je uit kan kiezen is:

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

Naast de praktijklessen om te leren autorijden kan je ook onze theoriecursus volgen. Daarmee kan je jezelf volledig voorbereiden op het theoretische examen van de rijopleiding. Om te controleren hoe goed je er op dit moment voor staat is er de mogelijkheid om een tussentijdse toets uit te laten voeren. De leerlingen die al deze mogelijkheden aangrijpen hebben een hoog slagingspercentage bij onze rijschool in De Lier en hebben maar één poging nodig om het theorie- en praktijkexamen te halen.

Rijschool De Lier

Motorrijschool De Lier

Voor de motorliefhebbers biedt motorrijschool Gul in De Lier passende rijopleidingen aan toekomstige motorrijders. Een enthousiaste en vakbekwame rijleraar gaat samen met jou op pad met een echte Honda CB500F of Honda CB650F.

Je leert daarbij een motorfiets te besturen door middel van voertuigbeheersing oefeningen (AVB). Ter voorbereiding op het komende praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD) ontvang je de optimale ondersteuning van rijschool Gul in De Lier om direct te slagen voor het motorrijbewijs A, A1 of A2.

Automaat rijlessen

Laat je het schakelen liever aan een automaat over? Dan kan je bij Rijschool Gul in De Lier rijlessen volgen om een automaat te leren besturen. Automaten schakelen zelf, waardoor jij als bestuurder de tijd en concentratie overhoudt om je te richten op het omringende verkeer. Ben je al een autorijopleiding gestart, dan kan je bij onze rijschool in De Lier vrijblijvend wisselen naar rijlessen met een automaat.

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
rijlessen De Lier

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Bel mij terug!

Neem contact op voor persoonlijk advies