Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Rijschool Monster 2020-10-21T19:20:42+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Home » Rijschool Westland » Rijschool Monster

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Rijschool Monster

Ben je klaar om rijlessen te volgen bij een professionele rijschool in Monster?

De rijopleidingen die onze motor- en autorijschool biedt, zijn in dat geval ten zeerste aan te raden. De leerlingen die bij ons rijlessen volgen hebben een zeer hoge slagingskans, mede door de professionaliteit en het enthousiasme van onze rijinstructeurs en rijinstructrices. Verder kan je gebruik maken van ons handige oefenterrein en kan je makkelijk overstappen van een schakelauto naar een automaat. We bieden alles wat je nodig hebt. Wil je meer weten over onze rijopleiding? Lees verder of vraag een gratis proefles aan bij rijschool Gul in Monster!

Rijschool Gul is niet alleen actief in Monster, maar ook in de rest van het Westland. Zo kun je onder andere rijlessen volgen in Poeldijk, Wateringen, Honselersdijk, Naaldwijk, De Lier en ‘s-Gravenzande. 

Rijlessen in de auto

Als rijschool in Monster bieden we autorijlessen op verschillende wijze aan. Je kan zelf samenstellen hoe je de rijopleiding doorloopt. Doe je dat bijvoorbeeld middels een spoedcursus of zit je liever één maal in de week achter het stuur? Alle honderden leerlingen die je voorgingen en slaagden voor het rijbewijs B, bepaalden zelf wanneer en hoe lang ze autorijles hadden. Bij onze autorijschool kun je kiezen uit verschillende tijden per les:

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

Bovenstaande lessen kun je aanvullen met een theoriecursus, om gegarandeerd het theorie-examen te halen. De leerlingen die dit ook deden zijn allen geslaagd en haalden het praktijkexamen in één poging. Dat deden ze onder andere door een tussentijdse toets af te laten nemen om te testen hoe goed ze ervoor staan. Hierdoor heeft onze autorijschool in Monster zo’n hoog slagingspercentage.

Rijschool Monster

Rijlessen op de motor

Naast rijlessen op een auto verzorgt rijschool Gul in Monster ook motorrijlessen waarmee je de verschillende type rijbewijzen voor deze stalen tweewieler kan bemachtigen. We bieden elk soort motorrijopleiding aan voor de motorrijbewijzen A2, A1 en A.

Tijdens je motorrijlessen maak je gebruik van een echte Honda CB650F of Honda CB500F. Een gekwalificeerde en enthousiaste rijinstructeur vergezelt je tijdens de motorritten. Je krijgt uitleg en oefeningen voor voertuigbeheersing (AVB). Daarnaast wordt je optimaal opgeleid voor het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD). In een mum van tijd heb je je motorcertificaat gehaald bij onze motorrijschool in Monster.

Rijschool Monster met oefenterrein

Heb je last van rijangst of begin je het liefst rustig aan? Dan kan je bij onze rijschool in Monster gebruik maken van ons oefenterrein. In alle rust kan je een begin maken met je rijervaring in de auto of op de motor. Zonder verkeer heb je het rijk alleen.

Meer weten over het behalen van uw motorrijbewijs in Den Haag of van Motorrijlessen in Den Haag? Kijk dan naar onze nieuw blogs hierover.

Motorrijbewijs halen in Den haag

Motorrijles Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijlessen Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Rijlessen Monster

Schrijf je onmiddellijk in

Wil je een proefles nemen? Bij rijschool Gul in Monster kan je eenmalig een gratis proefles nemen ter waarde van €35,-. Deze auto- of motorrijles duurt 60 minuten en geeft je inzicht over hoe lang je met je rijopleiding bezig zal zijn om deze met succes te voltooien.

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Bel mij terug!

Neem contact op voor persoonlijk advies