Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Rijschool Poeldijk 2020-10-21T19:24:40+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Home » Rijschool Westland » Rijschool Poeldijk

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Rijschool Poeldijk

Ben je eindelijk zover om rijlessen te nemen op een professionele rijschool in Poeldijk?

De rijopleidingen van onze motor- en autorijschool in Poeldijk zijn dan zeker iets voor jou. Met onze professionele rijlessen behaal je snel en met zekerheid je rijbewijs. Onder leiding van een vaste, bekwame rijleraar krijg je alles te weten over het verkeer en het besturen van jouw voertuig.

Daarnaast zijn we erg modern in het lesgeven. Je kan bij ons namelijk leren auto- of motorrijden op ons eigen oefenterrein en je kan leren rijden in een automaat. Meer weten over de rijlessen van rijschool Gul in Poeldijk? Neem contact met ons op of schrijf je direct in!

Rijschool Gul is actief in heel het Westland. Zo bieden wij niet alleen rijlessen in Poeldijk, maar ook in Monster, Wateringen, Honselersdijk, Naaldwijk, De Lier en ‘s-Gravenzande.

Rijlessen in Poeldijk met de auto

We leveren als autorijschool in Poeldijk een variërend lesrooster aan iedere leerling afzonderlijk. De tijden kan je zelf indelen en afstellen op je behoeften en beschikbare tijd. Zo kan je ervoor kiezen om een spoedcursus te nemen om je rijbewijs B te halen, maar je kan ook één dag in de week ervoor uit trekken. Verder heb je de keuze in autorijlessen van:

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

Met deze rijlessen en de meegeleverde lesboeken kan je voldoende ervaring opdoen om je theorie- en praktijkexamen met succes te behalen. Wil je er absoluut zeker van zijn dat je in één keer slaagt kan je gebruik maken van onze theoriecursus en tussentijdse controletoetsen. Dan ben je klaargestoomd voor het theorie-examen en weet je hoe goed je ervoor staat. Indien jij ook met zekerheid jouw autorijopleiding wil afronden schrijf je je in bij autorijschool Gul in Poeldijk.

Rijschool Poeldijk

Rijlessen in Poeldijk met de motor

Bij onze motorrijschool in Poeldijk kan je tevens jouw motorrijbewijs halen. Ieder type rijbewijs voor motorfietsen (A2, A1 en A) is bij ons te behalen. Hiervoor stellen we goed opgeleide en enthousiaste rijinstructeurs aan, die samen met jouw de motorrijlessen doorlopen.

Je leert motorrijden op een Honda CB650F of Honda CB500F. Hierop krijg je voertuigbeheersing oefeningen (AVB) en daarnaast wordt je onderwezen om je praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD) met succes af te ronden. Op deze manier maakt motorrijschool Gul in Poeldijk jouw een bekwame motorrijder in het verkeer.

Rijschool voor les met een automaat

Schakelen is niet voor iedereen. Houdt je niet van schakelen dan biedt rijschool Gul in Poeldijk jou de mogelijkheid om alsnog rijlessen te nemen. In dat geval krijg je een automaat tot je beschikking waarmee je het besturen van het voertuig eigen kan maken. Tijdens je rijopleiding met een schakelvoertuig kan je bij onze rijschool in Poeldijk op ieder gewenst moment overstappen naar autorijlessen voor een automaat.

Meer weten over het behalen van uw motorrijbewijs in Den Haag of van Motorrijlessen in Den Haag? Kijk dan naar onze nieuw blogs hierover.

Motorrijbewijs halen in Den haag

Motorrijles Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijlessen Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Rijlessen Poeldijk

Gelijk een proefles nemen

Kan je niet wachten en wil je gelijk beginnen? Bij rijschool Gul in Poeldijk kan je direct een gratis proefles nemen. Deze duurt 60 minuten en heeft een waarde van €35,-. Heb je je al ingeschreven? Dan krijg je standaard een gratis proefles cadeau.

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Bel mij terug!

Neem contact op voor persoonlijk advies