Waarom GUL Rijopledingen?
  • Eigen AVB terrein
  • Sinds 2003 ervaring, service en kwaliteit
  • Lessen over? Geld terug!
Rijschool Pijnacker 2020-10-21T19:30:45+00:00

Haal nu goedkoper en sneller je rijbewijs

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Home » Rijschool Zoetermeer » Rijschool Pijnacker

Meer dan 1000 leerlingen bij ons geslaagd

Gemiddelde beoordeling
van 9,8 bij Google reviews

Aangeraden door meer dan 500 ouders

Rijschool Pijnacker

Oud genoeg om rijlessen te krijgen en wil je die krijgen van een professionele rijschool in Pijnacker?

De rijopleidingen die onze rijschool Pijnacker aanbiedt zijn dan wat voor jou. Je kan eenvoudig en snel jouw motor- of autorijbewijs halen onder begeleiding van een vaste en gekwalificeerde rijinstructeur. Deze ondersteunt je bij de voorbereiding op je theorie- en praktijkexamens, maar ook indien je te kampen hebt met rijangst zal deze je helpen.

We gaan daarnaast met de tijd mee. Je kan namelijk gebruik maken van onze eigen oefenlocatie. Mocht je meer willen weten over onze rijschool in Pijnacker? Lees verder of schrijf je in voor een proefles.

Rijschool Gul is niet alleen actief in Pijnacker. Ook kun je ons inschakelen in de rest van de regio, zoals Den Haag en Zoetermeer.

Rijopleiding volgen in Pijnacker

Wanneer je een rijopleiding volgt bij onze rijschool in Pijnacker kun je deze zelf indelen. Jaarlijks gaan honderden jou voor en behalen hun auto- of motorrijbewijs op deze wijze. Iedereen deelt zijn of haar tijd op eigen manier in volgens wat hen het beste uitkomt. Je kan bij ons kiezen uit lestijden van:

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

Wanneer je eenmaal weet hoe je jouw rijlessen wilt nemen kun je nog bepalen of je een ondersteunende theoriecursus ernaast wil nemen. Het slagingspercentage van leerlingen die hiervoor kiezen ligt aanzienlijk hoger. Een tussentijdse toets om te kijken hoe je er op dit moment voor staat is een andere mogelijkheid om je volledig voor te bereiden op de komende praktijk- en theorie-examens. Wil je ook voorbereid je examens tegemoet komen? Schrijf je dan gauw in bij Rijschool Gul in Pijnacker.

Rijschool Pijnacker

In/op een automaat rijles krijgen

Heb je liever rijles in/op een automaat? Bij onze rijschool in Pijnacker kan je ook autorijlessen nemen met een automaat. Je krijgt dan alle tijd om het sturen van een voertuig te leren zonder dat je daarbij hoeft te letten op het schakelproces. Indien je al een ‘normale’ rijopleiding bij rijschool Gul in Pijnacker volgt kan je op ieder moment overstappen naar rijlessen in een automaat, zonder dat hier kosten aan zijn verbonden.

Rijschool met oefenlocatie

Volg je jouw eerste rijlessen het liefst in alle rust? Onze rijschool in Pijnacker heeft een oefenterrein waarin je de beginselen kan leren van het motor- en autorijden. Dit is erg handig indien je nog onzeker bent om je onder het verkeer te begeven.

Direct aanmelden bij onze rijschool

Meld je vandaag nog aan bij onze rijschool in Pijnacker en ontvang een gratis proefles. De rijinstructeur die met je meerijdt beoordeelt je huidige rijkwaliteiten en kan je een advies geven over het aantal rijlessen om te nemen. Wil je ook een gratis proefles om mee te beginnen? Vraag deze dan aan bij rijschool Gul in Pijnacker.

Meer weten over het behalen van uw motorrijbewijs in Den Haag of van Motorrijlessen in Den Haag? Kijk dan naar onze nieuw blogs hierover.

Motorrijbewijs halen in Den haag

Motorrijles Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Motorrijlessen Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag

Direct aanmelden bij Rijschool Gul
Rijlessen Pijnacker

Betaalbaar en op maat

Wil je jouw motor- of autorijbewijs in korte termijn halen, met hulp van professionele rijinstructeurs? En wil je daarbij niet te veel betalen? Bij autorijschool Gul betaal je alleen voor de lessen die je daadwerkelijk volgt, dus indien je minder tijd nodig hebt om je rijcertificaat te behalen krijg je van ons je geld terug.

Wanneer je bij Gul een lespakket afneemt krijg je er een gratis proefles ter waarde van €35,- bij. Deze duurt 60 minuten. De rijleraar zal na afloop schatten hoe lang je over je cursus zal doen.

Daarnaast kun je kiezen voor autorijlessen op maat, zoals een spoedcursus waar je geen extra kosten voor hoeft te betalen. Ook voor een theoriecursus kun je bij onze autorijschool in Den Haag terecht.

Heb je interesse?

Neem direct contact met ons op en begin met een gratis proefrit

Direct aanmelden bij Rijschool Gul

Bel mij terug!

Neem contact op voor persoonlijk advies